vegansk-catering-stockholm-buffe-bord

Buffé

Vi erbjuder cateringbuffé i Stockholm, med eller utan vår färgglada foodtruck, beroende på vad ni har för önskemål. Vi har erfarenhet av att erbjuda vår veganska buffé på privata tillställningar, till företagets julbord eller afterwork, till en festival eller till er stora dag: Bröllopet.

Hemmagjord cateringbuffé lagad från grunden

Vi lagar all vår mat från grunden, och våra hemmagjorda falaflar är särskilt populära. Vår mat är inspirerad av det moderna köket i Kalifornien och i Israel och vi lagar vår mat från hjärtat, vilket vi vill ska kännas vid varje tugga. Vi är experter på vegansk och vegetarisk mat och lagar mycket mat till catering och till bufféer i hela Stockholm.

Vår mat är lagad med färska råvaror av hög kvalitet och vårt mål är hela tiden att ligga i framkant när det kommer till cateringföretag i hela Stockholmsområdet.

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar din fest

Vi erbjuder vegansk cateringbuffé till ett bra pris, och är lyhörda för dina önskemål. Vårt mål är att skräddarsy upplägget och menyn så att det passar ditt specifika event på bästa sätt. Vi har ett stort antal härliga maträtter för 140 kronor per person, eller en varierad buffé för 200 kronor per person.

Vi bokade vagnen till vår bröllopsfest och blev supernöjda. Alla gäster tyckte maten var bland den bästa veganska maten de ätit. Stephanie och Erez var väldigt tillmötesgående och generösa under planeringen fram till och under serveringen på festen. Vagnen är färgglad och verkligen en stämningshöjare under en fest.

Kan varmt rekommendera att använda de till catering. Vi har även besökt vagnen för lunch och vart nöjda.

Sofia H.
Låt oss servera vegansk och vegetarisk mat som du aldrig tidigare upplevt den. Våra kockar utvecklar ständigt nya rätter för att passa dig och dina gäster!