falafel-stockholm-catering-hyra-fräscht-veganskt

Falafel

Vill du få tag i Stockholms bästa falafel har du förmodligen hittat rätt. På vårt familjeföretag Vego Schmegan erbjuder vi alltid hemmagjord falafel lagad från grunden. Välj mellan vår goda falafel som den är i färskt tunnbröd, med halloumi eller vårt glutenfria alternativ. Ät den som en falafelrulle eller i en låda fylld med fräscha grönsaker.

Familjeföretag som erbjuder god falafel lagad från grunden

För att en falafel ska smaka riktigt bra är det viktigt att alltid göra den färsk från grunden. Oavsett om du vill komma förbi vår foodtruck och provsmaka vår falafel för en lunch eller om du vill boka oss för catering för en fest eller tillställning är du varmt välkommen.

Vår foodtruck cirkulerar ofta runt i Stockholms innerstad under lunch- och middagstid. Vi befinner oss ofta även utanför tullarna i Stockholm. Ta med dina vänner och familj och besök oss när det passar er!

Boka catering i Stockholm med falafel – privat eller med företaget

Många kontaktar oss när de vill boka vegetarisk catering till en privat tillställning i Stockholm, som studentfest eller födelsedagsfest. Vill du hellre boka oss med företaget erbjuder vi även det.

Vi åker då ut med foodtrucken och parkerar den där det passar och serverar rykande färsk falafel direkt från luckan. Du bestämmer själv vad vi ska servera – se vår uppdaterade veganska och vegetariska meny.

Hör av dig hur många personer du vill boka catering för och vad ni önskar i matväg så återkommer vi med en offert. Vi ser till att ni får uppleva det bästa ur från genuin israelisk matkultur – matiga falaflar serverade av våra trevliga medarbetare. Till ett riktigt bra pris dessutom!

falafel-stockholm-gott-hemlagat-city

Jättefina smaker! Mkt mat räckte långt och väl för mig som tränar! Mysig vagn och trevligt bemötande!

Lisa L.

Så himla gott! Jättekul att ni är i Mörby Centrum, ni behövs!! Kommer tillbaka snart snart – min 12 åriga son älskade det!

Viveca L.

Mycket trevlig personal som pratade med en medan man väntade på maten. Jag åt precis en super vego wrap! Den innehöll istortsett allt man kan önska sig; carbs and sauce. Vi ses igen!

Ida C.
Besök vår foodtruck för att smaka Stockholms godaste falafel eller beställ catering från 175 kronor per person. Hör av dig med dina önskemål!