vegansk-catering-stockholm-foodtruck-säljare

Foodtruck

Vi serverar hemmagjord och smakrik street food från vår färgglada foodtruck i Stockholm, med inspiration från Kalifornien, Medelhavet och Mellanöstern. Här hittar du all information om hur du går tillväga när du vill hyra vår foodtruck i Stockholm, eller när du vill boka vegansk och vegetarisk mat serverad från vår foodtruck till ditt nästa evenemang.

Boka vår veganska foodtruck och få en helhetsupplevelse

Att boka vår veganska foodtruck för en fest eller ett evenemang är inte som det låter. Förutom den sanslöst goda street food-maten vi serverar från foodtrucken, har du också möjlighet att träffa och prata med våra passionerade och trevliga kockar.

På ditt event tar de med sig en fullt utrustad och färgglad foodtruck fylld med goda veganska råvaror som tillagas framöver ögonen på dig. Vi garanterar inte bara extraordinär mat, utan en helhetsupplevelse som du sent ska glömma.

Hållbar mat och nya spännande smaker

Det ska vara enkelt att äta hållbar och vällagad mat, därför erbjuder vi på Vegan Schmegan enbart vegetarisk och vegansk mat. Vi garanterar en minnesvärd fest när du väljer att anlita vår foodtruck som serverar läckra vegetariska rätter, och ser fram emot att skräddarsy upplägget så att det passar din fest eller event på bästa sätt.

Kontakta oss så diskuterar vi ett passande recept

Vi har ett stort antal härliga maträtter, se gärna vår exakta meny under catering. Priserna som vi erbjuder varierar, läs gärna mer under offert. Där vi listar både priser samt där du har möjlighet att begära en offert med dina önskemål.

Fina utlåtanden vi tagit emot från mätta och glada kunder

Great healthy veggie food! Loves the sabich

Suzanne K

Alltså så sjukt god mat! har länge velat smaka och tog en wrap med tofu mm och provade även deras falafel. Alltså lika jäkla god som en oxfilé medium rare. Jag önskar jag kunde laga så god veganmat! Funderar på att bli vegan på riktigt..!

Nadira W
Vi ser fram emot att ta emot era önskemål och bistå med våra vegetariska eller veganska specialiteér på er fest! Tveka inte att kontakta oss!